رز السمك " الرز الصياديه "... على الطريقه الاسكندرانى :))
شويه زيت ومعاهم حته زبده عى النار + نضيف عليهم البصل المبشور نااااعم قوى ونقلب مع رشه فلفل اسود لحد لما البصل لونه يحمر ( درجه لون البصل الى الاساسى فى الحصول على درجه لون الرز )
- لما يحمر البصل نضيف نص م صغيره قرفه ،نضيف الميه ( على حسب كميه الرز المصرى الى احنا غسلناه وصفناه ) ونضيف م ص صلصه طماطم + كمون + الملح وفلفل ونسبيهم شويه بس يتسبكوا واول
لما يغلوا نضيف الارز ونهدى النار ونتركه يستوى
بالهنا والشفا
بالهنا والشفا
Love the fish shaped platter!
ReplyDelete