Wednesday, 3 April 2013

رز صياديه علي الطريقه الاسكندراني



رز السمك " الرز الصياديه "... على الطريقه الاسكندرانى :))

شويه زيت ومعاهم حته زبده عى النار + نضيف عليهم البصل المبشور نااااعم قوى ونقلب مع رشه فلفل اسود لحد لما البصل لونه يحمر ( درجه لون البصل الى الاساسى فى الحصول على درجه لون الرز ) 
- لما يحمر البصل  نضيف نص م صغيره قرفه ،نضيف الميه ( على حسب كميه الرز المصرى الى احنا غسلناه وصفناه ) ونضيف م ص صلصه طماطم  كمون + الملح وفلفل ونسبيهم شويه بس يتسبكوا واول 
لما يغلوا نضيف الارز ونهدى النار ونتركه يستوى

بالهنا والشفا 

1 comment: